HERSTEL DE REPUBLIEK – ACTUALITEITEN [16-08-2014]

GEPLAATST DOOR ADMINISTRATOR ⋅ 16 AUGUSTUS 2014 ⋅ 13 REACTIES

OPGESLAGEN ONDER  MH-17, OEKRAINE, RUSLAND

Het Oekraïense leger zou een zwaarbewapende Russische pantsercolonne op haar grondgebied hebben vernietigd.

Dit beweert de president van dat land, Pjotr (Walzmann) Porosjenko op zijn eigen website. In een telefoongesprek met Cameron heeft hij bevestigd, dat met name Britse journalisten hem dat hebben verteld. Dus dan is het ook zo. Kwam dat even mooi uit! Wij  wisten niet dat menselijke hersenen zó razendsnel konden schiften als iemand zijn miljardenvermogen en dat van zijn medeplichtigen (Tymosjenko, Kolomoisky c.s.) wil veiligstellen met leugens, bedrog en omkoperij.

Deze door het westen gepromoveerde chocolade koning is wel het minst betrouwbare sujet gebleken als het gaat om de waarheid.

De Nederlandse “regering” zal ongetwijfeld aannemen dat deze aperte aartsleugenaar de waarheid spreekt en zal gewoon met hem mee liegen. Er worden in de vaderlandse media Oekraïense figuren aan het woord gelaten, die door hun gekleurdheid al maanden geloven dat de Russen naar Kiev oprukken. Ook hebben we een Nederlander in Moskou horen zeggen, dat de gemiddelde Rus niet eens bezig is met de broederstrijd in Oekraïne en zich meer zorgen maakt over de paprika’s  die niet meer komen. Berichten dat Rusland met de boycot van EU producten zichzelf in eigen voet schiet, is het hoofdnummertje van het Nationale Leugencircus. Alleen met kletsverhaaltjes haal je tegenwoordig nog het nieuws.

Lees verder

via HERSTEL DE REPUBLIEK – ACTUALITEITEN [16-08-2014] | HERSTEL DE REPUBLIEK.