BRON EBOLA®: HET RODE KRUIS

GEPLAATST DOOR ADMINISTRATOR ⋅ 18 OKTOBER 2014 ⋅ 7 REACTIES

Bericht uit West Afrika

De mensen in Europa en Amerika moeten worden geïnformeerd over wat er gebeurt in West Afrika schrijft Nana Kwame uit Ghana.

Ebola® bestaat niet als virus en is niet besmettelijk. Het is een parasiet die via de injectienaald van Het Rode Kruis wordt verspreid. De ziekte is specifiek in 4 landen voor 4 specifieke redenen geïntroduceerd door Het Rode Kruis. Daarom begint men nu in Liberia en Nigeria medewerkers van Het Rode Kruis het land uit te schoppen.

In Ghana, Liberia en Nigeria ziet men Het Rode Kruis als de besmettingshaard van het dodelijke Ebola®.

De specifieke redenen zijn de volgende.

[1] Troepen op de grond van Liberia, Sierra Leone en Nigeria. In Nigeria is eerder geprobeerd door misleiding troepen te sturen, u herinnert zich de ontvoering van honderden meisjes door de barbaren van Boko Haram. Er zijn GEEN meisjes ontvoerd. Er worden GEEN meisjes vermist. (Zie bovenstaande foto: protesten van de bewoners). Er moest dus naar een nieuw argument worden gezocht om het olierijke Nigeria te bezetten. Want er zijn in Noord Nigeria gigantische nieuwe voorraden olie ontdekt. Juist vandaag bereikte ons “toevallig” het bericht dat het onverzoenlijke en radicale Boko Haram een wapenstilstand is overeengekomen met de centrale regering van Nigeria. Is de geestelijk vader van alle terreurbewegingen door de mand gevallen?

Lees verder:

via BRON EBOLA®: HET RODE KRUIS | HERSTEL DE REPUBLIEK.