Was (is) er sprake van een grootschalig Koninklijk

Pedofiel Netwerk in en rond “HET RONDE HUIS bij Nunspeet en

begon hier de collaboratie met Nazi Duitsland? http://nl.wikipedia.org/wiki/Ronde_Huis

Oordeelt u zelf over de volgende intriges. (bron o.a krant nunspeet 1976)

Het ronde huis bestaat niet meer in de bossen bij Nunspeet ,waardoor de sporen werden gewist,doch de herinneringen leven en komen meer en meer naar buiten. Op het landgoed Nieuw Nunspeet van eigenaar Frank van Vloten speelden zich in het begin 20ste eeuw vreselijke taferelen af die u in de stoutste droom niet kunt bedenken. De familie Vloten, één van de grootgrondbezitters op de Veluwe, bezat een enorm grondgebied, waarvan de volgende gebieden deel uitmaakten: Ronde Huis, Vlasmeer, Roostee, Mythstee, De Vennen, Saxenheim, Mosterdveen, Kraaienhorst, Heidehof, Willemsbos, Hendriksbos, Hendrikszand, Zuiderveld, Horstmeer en het Belvédèrebos en nog enkele andere gronden.

Rond en in het Ronde Huis speelde zich Dutroux achtige taferelen af zoals verdwijningen, moord , mishandeling en orgiën met kinderen van 10-14 jaar jong in de betere standen (de elite) van Nederland tot in de Oranje-Dynastie toe .

Sch. en zijn collega-onderzoeker Montenberg onderzochten in 1968-1971 de gebeurtenissen achter Het Ronde Huis in de bossen bij Nunspeet. Het werd hen alsmede latere onderzoekers niet in dank afgenomen,maar daarover later meer.

Lees verder:

via RondeHuisNunspeet.